این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

یادگیری الکترونیکی بستری برای توسعه کسب و کار

مدیر مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، یادگیری الکترونیکی را بستری مناسب برای توسعه کسب و کار عنوان کرد.

دکتر محمدهادی زاهدی در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب به بیان جزییات برگزاری سیزدهمین کنفرانس ملی و هفتمین کنفرانس بین المللی یادگیری و یادهی الکترونیکی پرداخت و افزود: نقش آموزش الکترونیکی در ارتقاء سطح آگاهی و مهارت افراد جامعه بسیار موثر است به همین دلیل این نوع آموزش‌ها از رویکردهای اصلی کارآفرینی و مهارت افزایی این کنفرانس قرار گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به وجه تمایز سیزدهم کنفرانس یادگیری و یادهی الکترونیکی با کنفرانس‌های دوره های گذشته،‌گفت: یکی از این تفاوت‌ها توجه به مسایل پیرامونی جامعه از جمله توسعه کسب و کارهای الکترونیکی (E-Business Development) می باشد به گونه‌ای که مشارکت بخش خصوصی و شرکت‌های فعال در حوزه کسب و کار دیجیتال در این کنفرانس بسیار قابل توجه می باشد و قرار است در  این کنفرانس نشست های تخصصی ارتباط بین دانشگاه، جامعه و صنعت به عنوان سه ضلع مثلث پیشرفت کشور برقرار شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی همچنین وجه تمایز دیگر کنفرانس فوق  را توجه به تجربه افراد متخصص و خبره در حوزه آموزش دانست و بیان کرد: در این کنفرانس علاوه بر بهره مندی از دستاوردها و آثار علمی اساتید دانشگاهی، ثبت گزارش تجربه (Experience Report) توسط افراد مجرب و متخصص فراهم شده است. گزارش تجربه نتیجه کسب تجربیات موفق و حتی تجربیات ارزنده همراه با شکست است که می تواند بعنوان نقشه راه سایرین مورد استفاده قرار گیرد.

دبیر کنفرانس سیزدهم یادگیری الکترونیکی، توسعه فناوری های دیجیتال و شبکه های اجتماعی را فرصتی برای ارتقاء سطح مهارت و آگاهی افراد جامعه دانست و با بیان این نکته که باید از این فرصت به خوبی بهره گرفته شود به فناوری یادگیری همراه (Mobile Learning) اشاره داشت که امکان آموزش در هر زمان و در هر مکان را با دستگاه های همراه مانند تبلت و تلفن همراه فراهم می آورد.

زاهدی با اشاره به مشارکت برخی دستگاه های اجرایی در  برگزاری سیزدهمین کنفرانسی ادگیری الکترونیکی از وزارت آموزش و پرورش و رویکرد  مسئولان این وزارتخانه در حوزه هوشمند سازی مدارس و توجه به یادگیری مؤثر برای ارکان مدرسه تجلیل کرد و گفت: یادگیری الکترونیکی را بستری مناسب برای تحقق عدالت آموزشی ایجاد می کند که در بستر آن می توان بهترین محتواهای آموزشی را برای دانش آموزان مناطق دور افتاده فراهم آورد.
 
به گزارش ایسنا، سیزدهمین کنفرانس آموزش الکترونیک اول و دوم اسفندماه سال جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار می شود و پژوهشگران، اساتید و دانشجویان می توانند مقالات علمی و گزارشات تجربی خود را تا 20 دی به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند. آدرس سایت کنفرانس جهت اطلاعات بیشتر /https://icelet2019.kntu.ac.ir/fa می باشد.

انتهای پیام

لینک خبر:

https://www.isna.ir/news/97092010303



بازگشت1397/09/21
نظرات کاربران
تاييديه : تشخيص عامل غير انساني    
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !