این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

مشارکت محققان 12 کشور در سیزدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی

دبیر سیزدهمین کنفرانس بین المللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی گفت: بیش از 50 استاد و محقق برجسته از دانشگاه‌های سطح یک داخلی و 12 کشور از جمله برزیل، کانادا، مالزی، پرتغال، ژاپن و نیوزیلند در این کنفرانس به میزبانی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی مشارکت دارند.

محمد هادی زاهدی در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: از دیگر کشورهایی که در برگزاری این کنفرانس همکاری داشته اند و مقاله ارائه کرده اند، آلمان، لهستان، اسپانیا، چک، چین، روسیه، الجزایر، لیبی، عربستان، استرالیا، انگلستان و آمریکا است.
وی ادامه داد: بیش از 190 مقاله با چهار محور علم و هنر یادگیری/ یاددهی (پداگوژی) در یادگیری الکترونیکی، یادگیری الکترونیکی در توسعه اقتصادی- اجتماعی و فرهنگی، فناوری‌های نوین در یادگیری الکترونیکی و یادگیری الکترونیکی در همکاری‌های علمی بین‌المللی به کنفرانس ارائه شده است.

زاهدی افزود: این مقالات از بین بیش از 12 کشور در سامانه دبیرخانه کنفرانس ثبت و دریافت شده است.
دبیر کنفرانس بین المللی یادگیری الکترونیکی عنوان کرد: در راستای عملی شدن شعار کنفرانس با عنوان «یادگیری آسان برای همگان» نهادهای آموزشی از جمله وزارت آموزش ‌و پرورش، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، سازمان فنی و حرفه ‌ای و جمعی از فعالان در عرصه آموزش زبان‌های خارجی نشست های تخصصی برگزار می کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: پنل ها با هدف توجه به مسائل جامعه و ارائه راه حل نسبت به موضوعات، در طول کنفرانس برگزار می شود.

مدیر مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه خواجه نصیر طوسی گفت: در پنل ها فعالان تخصصی به ارائه گزارش می پردازند و با پیشتازان حوزه تخصصی خود به طرح سؤال، درخواست مشاوره و راهکار مناسب برای رفع موانع و مشکلات می پردازند.
وی افزود: تمامی افراد متخصص در کنفرانس گرد هم می آیند و بهترین و عملیاتی‌ترین تصمیم را برای صنعت خود انتخاب کرده و اجرایی می کنند.

مدیر مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه عنوان کرد: در کنفرانس، بر جنبه‌های بنیادی، راهبردی و توسعه‌ ای تاکید شده است. در این راستا علاوه بر دریافت مقالات و برگزاری کارگاه‌های آموزشی، دو حوزه نوآورانه با عناوین «گزارش تجربه» و «طرح مسئله» در نظر گرفته ‌شده که علاقه‌ مندان و فعالان این حوزه را در یادگیری و یاد دهی کمک می‌کند.
به گفته زاهدی دانشگاه صنعتی خواجه‌ نصیرالدین طوسی در جریان برگزاری این کنفرانس، طرح‌های ویژه ‌ای برای تداوم سازی تحقیق و تبادل دستاوردهای علمی و تحقیقاتی در حوزه یادگیری و یاد دهی الکترونیک از جمله مسابقه انتخاب نام مناسب برای این کارگروه ملی در کشور ارائه می کند.

دبیر کنفرانس بین المللی یادگیری الکترونیکی گفت: برای توانمندسازی و توسعه راهبردی یادگیری و یاد دهی الکترونیکی در کشور اساتیدی از دانشگاه‌های خارج از کشور حضور دارند.

وی همچنین گفت: از دانش‌آموختگان مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه خواجه نصیر نیز در افتتاحیه تقدیر می شود و دانشجویان دانشگاه در مراسم اختتامیه به معرفی خدمات مرکز آموزش‌های الکترونیکی و تبیین راهکارها و برنامه‌های آموزشی نوین می پردازند.

زاهدی یادآور شد: کنفرانس در روزهای اول و دوم اسفندماه امسال در دانشکده مکانیک و صنایع دانشگاه صنعتی خواجه ‌نصیرالدین طوسی برگزار می‌شود.

بازگشت1397/11/16
نظرات کاربران
تاييديه : تشخيص عامل غير انساني
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !